Image Alt

10-Jarig jubileum ATO

10-Jarig jubileum ATO

Zaterdag 12 November aanstaande wordt in Zevenhuizen de 10e editie van het International Friendship Tournament gehouden. Een jubileum dat op een speciale manier wordt gevierd met speciale gasten en een seminar op Zondag 13 November.

De ATO – organisator van dit evenement- heeft vele Grootmeesters, Meesters en Dandragers persoonlijk uitgenodigd om het bijzondere weekend bij te wonen. Bevestigingen van deelname uit Korea, Maleisie, United Kingdom, Belgie, Denemarken, Panama en Nederland zijn inmiddels binnen.

Bijzondere gast is de Koreaanse Grootmeester Koe Wong Choung, samen met andere Grootmeesters uit Korea en Maleisie. Naast dat de heren aanwezig zijn op het toernooi geven ze zondagochtend een seminar.

Uiteraard wil Myeong-ye ook deze keer met veel leerlingen aanwezig zijn op dit jubileum toernooi. En om ook deze keer weer goed uit te pakken gaan we natuurlijk wat extra aandacht geven aan de wedstrijdonderdelen tijdens de lessen. We hebben zowiezo 2x wedstrijdtraining in de maand Oktober (zaterdag 1 Oktober en op zaterdag 29 Oktober) dus maak daar gebruik van.

Zo’n belangrijk en bijzonder evenement als dit is zeldzaam. Wees er daarom bij en doe mee!!!

Je kunt je aanmelden bij de Kyosa Nim en laat even weten aan welke onderdelen je mee wilt doen. Heb je een geode reden om niet deel te nemen (bv. blessure) dan kan je altijd een bijdrage leveren op de dag zelf. Bijvoorbeeld als jurylid of voor een andere taak. Wij stellen je aanwezigheid zeer op prijs. Geef je dus op voor een ondersteunende rol. Wij kunnen je hulp en inzet goed gebruiken.

Meer informatie kun je lezen op www.alltangsoodo.org

Tang Soo!!!

Plaats een reactie