Image Alt

Afsluiting van het jaar met Uitbuiktraining

Zoals elk jaar werd ook deze keer het jaar afgesloten met een heuze uitbuiktraining. Deze werd georganiseerd door Kwan Jang Nim Jan van der Schee van Dojang Hun Shin.
Over de 40 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze leuke 2 uur durende training welke in fases waren verdeeld zodat meerdere leraren les konden geven. Zo waren Sabum Nims Jeroen en Mark en Kyosa Nims Ralph, Timo, Kees en Corine de leraren die iedereen 2 uur lang bezig gingen houden.
Zo werd het eerste half uur lesgegeven door Sabum Nim Mark en Kyosa Nim Timo door de basistechnieken uit te leggen. Daarna was het de beurt aan Kyosa Nims Ralph en Kees om een aantal hand en been technieken door te nemen.
Vlak voor de pauze werd het publiek getrakteerd met een demo van de zwaardvorm welke werd uitgevoerd door Sabum Nim Raymond. Na de pauze werden er nog wat techineken doorgenomen door Kyosa Nim Corine en de laatste 20 minuten was het de beurt aan Sabum Nim Jeroen en de schopkussens waarin iedereen zich even heerlijk kon uitleven.
Wederom een succesvolle uitbuiktraining.
Iedereen van Dojang Hun Shin bedankt weer voor de gastvrijheid en tot volgend jaar!!

Voor foto’s klik op de link Uitbuiktraining Hun Shin 2019

TANG SOO!!!

Plaats een reactie