Image Alt

Beloning voor motivatie en inzet

Beloning voor motivatie en inzet

Myeong-ye is rijk! Rijk aan leuke en fanatieke leden. Deze leden verschillen van 4 jaar tot maar liefst 61 jaar.

De meeste leden komen regelmatig trainen en doen ook lekker vaak mee aan toernooien en aan bijv. de strandtraining of seminars.  Dan hebben we ook nog de leden die tijdens bijvoorbeeld de reguliere training, de wedstrijdtrainingen of examens ook andere leden proberen te motiveren en te pushen om door te gaan of om de lat net even iets hoger te leggen.

Van dit soort leden kan je er nooit genoeg hebben zeggen wij altijd. En gelukkig hebben we zowel dames als heren die deze goede eigenschap bezitten. Niet alleen de kyosa is dit opgevallen maar ook de Sabum Nim’s van de ATO. Uiteraard zien ook hun al onze foto’s voorbij komen op facebook, op de website en zien hun ook deze personen op de toernooien, strandtrainingen, seminars e.d.

Dit jaar wilde de ATO van elke dojang zo’n persoon in het zonnetje zetten en wat was nou een betere dag om dit te doen dan op het grote Open International Friendship Tournament.

Na een overleg tussen de Sabum Nim’s en de Kyosa’s van alle dojangs waren de kandidaten bekend gemaakt en kregen deze personen op het toernooi een mooie oorkonde uitgereikt voor hun inzet en voor het feit dat ze allemaal zo motiverend zijn voor andere leden.

Voor Myeong-ye had de ATO al snel John en Frans op het oog. Deze beide heren zijn erg fanatiek, erg streng op hunzelf en soms ook op anderen, en ze motiveren de andere leden constant om niet op te geven en om juist een tandje hoger te gaan.  Aangezien dat John toch al wat langer bezig is bij Myeong-ye  ging de voorkeur toch uit naar hem.

Van harte gefeliciteerd John!!! Je hebt dit dubbel en dwars verdiend en we hopen nog vele jaren van je sterke aanwezigheid te mogen genieten.

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie