Image Alt

Eerste Open Dan Training bij Myeong-ye

Open Dan Training bij Myeong-ye

De eerste Open Dan Training zit er op. Dan dragers van maar liefst 7 dojangs waren afgelopen zaterdag 18 juni bij elkaar gekomen om 2 uur lang te trainen met elkaar.

Dojangs Timmers Sport van SBN Jan Timmers, Hun Shin van SBN Jan van der Schee, Innae van SBN Bert van Lith, Him Yong Gi van SBN Marcel Spiering, Kongzhi van KSN Leonard van der Kuijl, Equilibrium Combat Tang Soo Do van SBN David van der Merwe en natuurlijk Myeong-Ye zelf waren vertegenwoordigd tijdens deze training.

Na het welkomst woordje van Kyosa Raymond begon Kyosa Jose met een flinke warming-up. Hierna zijn de kyosa’s in tweetallen verder gegaan. Diverse trap combinaties en een aantal close combat technieken werden door de kyosa’s beoefend. Na een korte pauze warden de schopkussens tevoorschijn gehaald en hebben de kyosa’s zich flink uit kunnen leven met een fiks aantal wreeftrappen en zijwaartse trappen.

Hierna konden de kussens weg en konden de beschermers aan. Tijd om even een aantal partijtjes te sparren. Voordat iedereen het wist zat de tijd er al weer op en konden de beschermers al weer uit en moest iedereen weer verdeeld in tweetallen even flink gaan rekken.

Iedereen heeft zijn/haar uiterste best gedaan, het was een tamelijk pittige training en de Sabum Nim en de Kyosa’s heben het goed volgehouden. Iedereen had een lekker voldaan gevoel na de training en iedereen heeft het goed naar hun zin gehad. Op naar de volgende training welke in September plaats zal vinden. Deze wordt er echter wel op een zondag gehouden zodat daadwerkelijk alle dojangs hier zich voor in kunnen schrijven.

Kamsa hamnida voor jullie aanwezigheid en de leuke sfeer.

Tang Soo!!!

Plaats een reactie