Image Alt

Eerste toernooi van het seizoen bij Him Yong Gi

Vrijdag 15 September werd in Sporthal de Riederpoort  het jaarlijkse clubtoernooi gehouden bij Tang soo do vereniging Him Yong Gi. Het karatetoernooi was voor kinderen tot 14 jaar en naast eigen leden waren er ook deelnemers van Tang soo do verenigingen uit Hendrik Ido Ambacht en Spijkenisse. De ruim vijftig kinderen werden ingedeeld op leeftijd, lengte, gewicht en bandkleur en het wedstrijdonderdeel voor deze avond was sparren. Onder leiding van deskundige scheidsrechters werd er streng op toegezien dat de regels werden nageleefd.

Alle deelnemers hebben gevochten voor wat ze waard waren en dat leverde de volgende prijzen op:

Goud voor Anisha Balradj, Jayden Flohe, Vera van Vliet, Tara Smits, Priya Kalloe, Gawaine van Kints, Karan Jayroep, Wessel van Gorp, Jesse de Vries, Thijs Beachaut.

Zilver voor Norah Saarloos, Sven van Vugt, Amy van der Heyden, Sanne Lucas, Ilva Snijders, Luuk van Daalen, Lauren Vlot, Sean Brady, Dominique van Dop, Annisa Lghoul.

Brons voor Fenna Bienefelt, Joel Donkersloot, Cathleen Young, Sienna Schutter, Manar Kardal, Oscar Lau, Armaan Nathoe, Kevin Young, Hugo Lau, Soumaya Lghoul.

Onze andere 2 deelnemers Sidney Meinster en Danny Beemster hebben het ook fantastisch gedaan maar waren helaas net buiten de prijzen gevallen.

Iedereen heeft het in ieder geval naar z’n zin gehad en dat is uiteindelijk toch het belangrijkste. Plezier hebben in de sport die je graag beoefent en nieuwe vrienden maken op de toernooien waar we komen.

Sabum Nim Marcel Spierings heeft een krantenartikel geplaatst over dit toernooi. Klik hier om het te lezen.

Myeong-ye dankt Sabum Nim Marcel Spierings en de rest van de organisatie van Dojang Him Yong Gi voor de gastvrijheid en het verzorgen van een leuke geslaagde avond. Tot de volgende keer!

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie