Een traditionele Koreaanse gevechtskunst, zelfverdedigingssport, wedstrijdsport. Een zeer veelzijdige en effectieve vechtstijl waarbij zelfvertrouwen, beheersing en conditie centraal staan.

Een workout voor het hele lichaam ( conditie / kracht / techniek ). Ideaal voor mensen die willen afvallen, weerbaarder willen worden en de beginselen van de bokssport onder de knie willen krijgen.

Myeong-Ye Spijkenisse

Wij beoefenen een traditionele Koreaanse gevechtskunst. Een zeer veelzijdige en effectieve vechtstijl waarbij zelfvertrouwen, beheersing en conditie centraal staan. Het is een veilig gevoel te weten dat je jezelf zonder gebruik van wapens doeltreffend kunt verdedigen indien de noodzaak je er toe dwingt. Zelfverdediging schenkt je zelfbewustzijn en zelfbeheersing. Tang Soo Do is beslist geen methode die agressie in de hand werkt. Brute kracht is niet nodig. Goed geoefende bewegingen geven je de rust en het zelfvertrouwen die je nodig hebt in moeilijke situaties van lichaam en geest. Het geeft je doorzettingsvermogen en een sterk karakter. Ondanks een uiterst serieuze benadering van de diverse technieken is er tijdens de training veel ruimte voor humor en ontspanning. Kortom, een uiterst nuttige en plezierige uitlaatklep!

front_process_1