Image Alt

Gup Examen

Automatische concepten 5

Zaterdag 18 maart was het weer een lange en zware dag voor de meeste leden. Het was weer tijd voor het examen.

Van 11.00 tot 13.30 uur was het de jeugd die de aftrap deden. De gyosa’s hebben het examen weer lekker zwaar gemaakt zodat iedereen tot het uiterste moest gaan om de volgende graduatie te behalen.

Gezien alle waanzinnige resultaten van onze club op de toernooien is Gyosa Nim Lex Visser is speciaal voor de jeugd langs gekomen om hun examen mee te maken en om zijn mening te geven.

Gyosa Les was enorm verbaasd over alle kandidaten tijdens dit examen dus ze hebben het weer enorm goed gedaan. Op 2 kandidaten na was iedereen glansrijk geslaagd. Over een paar weekjes mogen Marisela en Jaylen nog even laten zien aan de Gyosa’s dat ze het wel degelijk in hun hebben om naar het volgende niveau te gaan.

Na het afgroeten hebben we uiteraard nog even een groepsfoto gemaakt en moest onze gast Gyosa er weer vandoor.

De groep volwassenen was er al helemaal klaar voor. Na een zware warming up kon het examen echt beginnen. Tussen alle hand, been en zelfverdedigingstechnieken door moesten de leden flink wat zware cardio oefeningen doen waardoor de technieken waar een stuk zwaarder worden om uit te voeren. Alles ging zoals het moest gaan. Ook bij de hyungs ging alles zoals het moest met zo nu en dan een paar foutjes door wat zenuwachtigheid maar daar is het tenslotte een examen voor.

Ook hier heeft iedereen een top examen gedaan en bij de volwassenen was iedereen met vlag en wimpel geslaagd.

Van harte gefeliciteerd allemaal!!! Jullie hebben allemaal bewezen dat jullie de volgende gup graag zeer zeker waard zijn. Jullie zijn weer een stapje dichterbij die gewilde zwarte band.

 

TANG SOO!!

 

Plaats een reactie