Image Alt

Innae Stijltoernooi 2016

Innae Stijltoernooi 2016

Als afsluiter van het jaar heft Sabum Nim Bert van Lith samen met zijn vrouw en de rest van zijn staff nog een laatste toernooi georganiseerd. Dit keer een stijltoernooi, wat inhoudt dat alles nu om de vorm ging. Er werd dus ook niet aan sparring gedaan maar alleen aan hyungs, wapenhyungs, breektest en als nieuw onderdeel werd geblinddoekt hyungs lopen gedaan.

Dojang Innae heeft er voor gezorgd dat er een gezellige kerstsfeer hing waardoor iedereen meteen al in een goede en gezellige bui was. Met een aantal kyosa’s die aan het jureren waren met een kerstmuts op en een zacht muziekje aan met kerstliedjes was de toon al gezet.  Iedereen had enorm veel plezier deze avond. Het toppunt van de avond waren toch wel de geblinddoekte hyungs. Hier werd een deelnemer geblinddoekt en moest op een kruis gaan staan die met tape op de vloer was aangegeven. Nu was het de kunst om de vorm zodanig goed uit te voeren dat je op dezelfde plek eindigde als dat je was gestart. Dit zorgde natuurlijk voor een heleboel leuke scenario’s waarbij iedereen een beetje lastkreeg van hun lachspieren.

Onze deelnemers hebben het weer waanzinnig gedaan en hieronder de uitslagen:

hyungs           wapen hyungs          geblinddoekt          breken

Fay Bronsgeest                 goud                       nvt                                nvt                     nvt

Soufian Annia                   goud                      nvt                               zilver                 goud

Sylvester Honcoop          zilver                     goud                               nvt                   goud

Raymond von Harras     zilver                       nvt                                nvt                     nvt

3x zilver en 5x goud is toch weer een leuke bonus op zo’n leuke avond.

Al met al weer een hele leuke avond voor iedereen die aanwezig waren.

Bedankt aan Sabum Nim Bert en zijn lieftallige vrouw Berenice en uiteraard ook alle anderen die geholpen hebben aan deze leuke avond. Jullie hebben met z’n allen een enorm leuk toernooitje in elkaar gezet en alle deelnemers hebben een waanzinnige avond gehad hierdoor. Kamsa hamnida!!

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie