Image Alt

Instructeurscursus geslaagd

Vanaf September 2018 is er over een periode van 4 maanden elke maand 1 zondag gebruikt om een instructeurscursus te geven door de ATO.
Deze cursus werd gegeven door Kwan Jang Nim Jan van der Schee en Sabum Nims Jan Timmers, Bert van Lith en John Correlje.
Zo had Dojang Timmers Sport Kyosa’s Clifton Pronk en Dian de Wit opgegeven
Dojang Chon Kyong had Daniel de Bruijn opgegeven
Dojang Hun Shin had Kyosa’s Corine van Vuuren en Timo Waterkamp opgegeven
Dojang Him Yong Gi hadKyosa’s Judith den Ouden en Remy opegeven
En voor Dojang Myeong-ye hadden Kyosa’s Turner Wijders en Raymond von Harras zich opgegeven.
Ook al geven Kyosa’s Turner en Raymond al een aantal jaar les zijn er altijd nog dingen die je kan leren, dingen waar je nooit echt bij stilsta en dingen waarvan je denkt “oooh ja, zo kan dat ook”.
Zondag 16 December was de laatste dag van de cursus en hiervoor was een opdracht die de Sabum Nims hadden opgegeven om per deelnemer 1 of 2 jeugdleden van je Dojang mee te nemen. Uiteraard hadden wij al heel snel 4 leerlingen gevonden die graag mee wilden doen. Mark Wijnstra, Soufian Annia, Jesse de Vries en Anne de Vries hadden zich al heel snel beschikbaar gesteld voor onze Kyosa’s en dankzij onze grote hulp Suzanne de Vries warden deze kids netjes naar de Dojang in Zevenhuizen gebracht en weer naar huis.
Alle deelnemers hebben het enorm goed gedaan en iedereen is dan ook geslaagd. Nu wordt het voor de meeste Kyosa’s de taak om zoveel mogelijk ervaring op te doen met lesgeven.
Gefeliciteerd allemaal en success met lesgeven!!

TANG SOO!!!

Plaats een reactie