Image Alt

Jaarlijkse Dojang BBQ

Jaarlijkse Dojang BBQ 6

Om het seizoen goed te beginnen houdt organiseerd Myeong-ye elk jaar een grote BBQ waarbij alle leden en hun aanhang zijn uitgenodigd. Om 13.00 uur kon iedereen terecht bij de grote party tent welke we hadden opgezet bij het Oostvoornse meer achter Strandpaviljoen Stormvogel.

Maar liefst 40 man waren dit keer van de partij om in alle gezelligheid te genieten van diverse hapjes zoals salades, fruit, zoutjes, stokbroodjes en natuurlijk heel veel vlees. Het zonnetje scheen en het was droog maar er was wel een aardig wind aanwezig die het af en toe wel een beetje frisjes maakte.

Ondanks de wind konden de kinderen lekker spelen en kon de rest lekker kletsen met elkaar en genieten van de 2 grillmasters Tjardo en Georgios die ervoor hebben gezorgd dat iedereen goed vlees kreeg.

De dames Milka, Izabella en Fatima hebben al het eten voorbereid zodat Tjardo en Georgios meteen ermee aan de slag kinden. Zo hebben de dames alle groentespiesjes, sate’s en hamburgers gemaakt en al het vlees gemarineerd. Hier zijn ze een aantal uurtjes mee bezig geweest dus bij deze onwijs bedankt dames!!! Iedereen heeft enorm genoten van al het heerlijke eten.

Helaas begon het rond 6 uur wat harder te waaien waardoor we genoodzaakt waren om de BBQ vroegtijdig af te kappen vanwege al het zand. Door de waanzinnige samenwerking van alle leden was alles in hele korte tijd weer ingepakt.

Al met al was ook deze BBQ een groot success en uiteraard zullen we dit elk jaar weer organiseren. Wellicht op een andere locatie met wat minder zand maar dat zal natuurlijk ver van te voren bekend worden gemaakt.

Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid, gezelligheid en saamhorigheid en tot volgend jaar bij de volgende BBQ.

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie