Image Alt

Jaylen alsnog geslaagd voor groene band streep

Jaylen alsnog geslaagd voor groene band streep 2

Op het laatste kup examen kon Jaylen helaas niet de hand leggen op zijn diploma. De kyosa’s vonden dat de standen van Jaylen niet voldoende waren voor het volgende niveau en dus kreeg hij een maand de tijd om zich te verbeteren op dit vlak.

Jaylen heeft de kritieken van de kyosa’s erg serieus genomen en is zich enorm gaan focussen op zijn standen. In een maand tijd heeft hij een flinke ommezwaai gemaakt en is hij constant met zijn standen bezig. Of hij nou met de hyungs bezig was of met andere oefeningen, hij bleef steeds weer naar zijn eigen standen kijken en ze eventueel aanpassen als dat nodig was.

Na deze verandering te hebben gevolgd heeft de Kyosa besloten om Jaylen alsnog te laten slagen voor zijn groene band streep. Van harte harte gefeliciteerd jongen, je hebt het verdiend!!

 

Zoals je ziet zijn we niet de makkelijkste als het gaat om een examen. Hoe hoger je graduatie is hoe meer er wordt gelet op de kleinere dingen. Naast alle kennis over je technieken, je hyungs en je theorie zijn je standen en je houding natuurlijk ook een groot onderdeel van je examen. Hoe dichterbij de midnight blue je komt hoe meer we ook op deze onderdelen letten.

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie