Image Alt

Myeong-ye 5 jaar!!!

Woensdag 27 maart bestaat Dojang Myeong-ye 5 jaar en dat wilde Kyosa Nim Raymond niet ongemerkt voorbij laten gaan dus heeft hij contact opgenomen met 2 leraren om hun wat gastlessen te laten verzorgen. Speciaal hiervoor heeft de Kyosa ook zelfs de zaal in sporthal de Akkers gereserveerd.
Wat Kyosa Raymond echter niet wist, is dat diverse leden al sinds januari bezig zijn geweest om een surprise party te organiseren voor het 5 jarig jubileum.
Zo was de Kyosa dus in de veronderstelling dat hij samen met de rest van het gezin op de foto zou worden vastgelegd, vlak voor de zaterdagochtend training, door meester plotter Suzanne de Vries. Na een paar foto’s te hebben gemaakt in de achtertuin was het tijd om nog een paar foto’s te maken in de zaal. Nog niets vermoedend op weg naar de zaal voor de fotosessie. Toen de Kyosa de deur naar de zaal opened wachtte hem de verrassing van zijn leven. De knallen van confetti en het harde gedrum van een rass band zorgde voor een goed schrik effect en een zaal vol met mensen zorgde voor een enorm warm geliefd gevoel.
Het gebeurd niet vaak maar dit was zeker een keer dat de Kyosa gewoon geen woorden had.
Altijd leuk als je een paar meelevende leerlingen hebt die graag iets voor de dojang willen doen.
Bijna alle leerlingen met aanhang waren aanwezig, familie en nog wat speciale gasten zoals Daisy Smit (Combi Functionaris van de Gemeente Nissewaard en van High Five Project), Wouter Struijk (Wethouder Jeugd, Onderwijs, Armoedebeleid, Volksgezondheid, Emancipatie, Dienstverlening en ICT van de gemeente Nissewaard), SBN Bert van Lith (eigenaar van Innae Dojang en mede oprichter van de ATO), SBN Jeroen van Halewijn (lid van Dojang Hun Shin), KSN Judith den Ouden (lid van Dojang Him Yong Gi), KSN Nicky van der Waard en Helma van der Waard (leden van Innae Dojang) en als grootste verrassing SBN Willem Vriezen en Inge Vriezen.
Helaas konden een aantal dierbare mensen er niet bij zijn vanwege werk of eerder gemaakte afspraken maar jullie waren er in gedachten zeker bij.
Deze dag heeft heel duidelijk laten zien hoe close iedereen van deze Dojang is met elkaar. Op deze dag heeft iedereen nog duidelijker kunnen zien, merken en voelen dat we oprecht de titel Myeong-ye Familie gebruiken in onze berichten.
Ik wil dus iedereen die aanwezig was bedanken voor deze geweldige dag en voor het deelmaken van ons leven. Jullie maken het elke keer weer waard om voor de klas te staan.
Natuurlijk nog even een speciale dank voor degenen die deze dag hebben georganiseerd. Sylvester Honcoop, Leen Lagendijk, Ricky Sewbaks, Kim Sewbaks, Carolina Meinster, Shiraz Abdulkarim, Tjardo Wijnstra, Frans Oversloot, Turner Wijders, Mieke Relyveld, Desiree Revet, Fatima von Harras en Suzanne de Vries. Excuses als ik iemand niet heb vermeld maar het was zo overweldigend allemaal dat ik nog steeds beduusd ben.
Onwijs bedankt allemaal op naar de 10 jaar!!

TANG SOO!!!!

Plaats een reactie