Image Alt

Myeong-ye met AH Sportactie en Nationale Sportweek

Ook dit jaar doet Myeong-ye weer mee met de AH Sportactie en de Nationale Sportweek.

Een geweldige actie om Nederland aan het bewegen te krijgen. De Nationale Sportweek is officieel van 15 tot en met 29 September maar wij maken daar gewoon een Sportmaand van.

Vanwege de ruimte die we hebben richten we ons dit jaar op mensen vanaf 12 / 13 jaar tot 50+. Mensen die dus bij de groep volwassenen kunnen trainen. Natuurlijk is ook jeugd altijd van harte welkom maar we willen ons nu echt op de wat oudere mensen richten omdat deze groep nog tamelijk klein is bij ons.

Wat houd dit in voor ons? De gehele maand September kunnen mensen (max. 10 per dag)  zich aanmelden voor gratis lessen op de dinsdagavond en donderdagavond. Dat betekend dus dat men zich kan aanmelden voor 8 gratis lessen!

Meer mensen is meer gezelligheid en meer afwisseling dus iedereen heeft hier natuurlijk baat bij.

Ken je zelf ook een of meerdere personen die graag zouden willen sporten en met het uurtje van de volwassenen kan/kunnen meedoen leg het hun dan gerust voor. Dit hoeft natuurlijk niet pas in September. Beter nog, als een van onze leden iemand anders VOOR September laat meedoen en deze persoon schrijft zich in, dan krijgt het lid die hem of haar heeft aangemeld een maand gratis training.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat er meer mensen in onze omgeving gaan sporten voor een gezonder leven!!

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie