Image Alt

Myeong-ye pakt 16 prijzen op Open Nederlands Kampioenschappen

Op zaterdag 2 April werd door Master Cees van der Meer en zijn team van Mudjeok e Yong de Open Nederlands Kampioenschappen in Tang Soo Do (Koreaans karate) georganiseerd in Hendrik-Ido-Ambacht. Maar liefst 240 deelnemers vanuit het hele land waren bijeengekomen om te strijden voor het ere metaal.
Dojang Myeong-ye was natuurlijk ook weer van de partij. Met 16 deelnemers gingen ook hun de strijd aan op de onderdelen sparren (1 tegen 1 gevecht), hyungs (loopvormen), wapen hyungs (loopvormen met een wapen) en breektest (het breken van plankjes).
Van de 16 deelnemers zijn er 11 in de prijzen gevallen waarvan 2 ook de titel Nederlands Kampioen hebben verdiend. Zo werd er 5x brons, 8x zilver en 3x goud gewonnen door onze deelnemers, een TOP prestatie met zoveel concurrentie!
Nicky Vrijdag (2e met sparren en 2e met breektest), Skye Goverde (2e met breektest), Omar Abdulkarim (3e met breektest), Anne de Vries (2e met hyungs), Jesse de Vries (2e met sparren), Sanne Lucas (3e met sparren), Bryan Relyveld (2e met sparren en 2e met hyungs), Joy van der Mijle (3e met sparren), Joyce van de Wetering (2e met sparren), Jerome Sewbaks (3e met sparren en 1e Nederlands Kampioen met hyungs) en Eliano Winter (3e met sparren en 1e Nederlands Kampioen met zowel hyungs als met breektest).
Jaylano Slootjes, Lars Klok, Miley Thibaut, Jeremiah Brand en Eduard Lucas vielen helaas net buiten de prijzen maar hebben het alle 5 fantastisch gedaan.
Op naar het volgende toernooi van Master Oliver de Guzman welke op 14 mei zal plaatsvinden in Enschede. We gaan er weer flink tegenaan!!
Tang Soo!!!

Plaats een reactie