Image Alt

Myeong-ye pakt prijzen op Internationaal Kampioenschappen

Op zaterdag 14 mei waren de International Tang Soo Do Championships 2022 in Enschede georganiseerd door De Guzman Martial Art en zijn team.

Er was een geweldige opkomst van meer dan 250 man uit 5 verschillende landen als Belgie, Frankrijk, Spanje, Engeland en Nederland die zowel Tang Soo Do als Soo Bahk Do beoefenen.

Uiteraad was ook Dojang Myeong-ye weer van de partij met 21 deelnemers en dit keer zijn er maar liefst 25 individuele prijzen en 1 team prijs gewonnen. Hier de uitslagen:

Jessey Vrijdag (1e met sparren en 2e met breken), Nicky Vrijdag (3e met hyungs), Jeremiah Brand (3e met breken), Skye Goverde (1e met sparren), Eliano Winter (1e met hyungs), Suzanne de Vries (1e met sparren), Bas Doll (2e met sparren, 3e met hyungs en 1e met breken), Simon Doll (2e met sparren), Jerome Sewbaks (1e met hyungs en 1e met wapenhyungs), Sanne Lucas (2e met breken), Anne de Vries (3e met hyungs), Jesse de Vries (1e met sparren), Eduard Lucas (2e met breken), Bryan Relyveld (1e met sparren), Kyosa Nim Sylvester Honcoop (2e met sparren), Kyosa Nim Nicky van der Waard (1e met sparren en 1e met wapenhyungs) en Sabum Nim Raymond von Harras (3e met hyungs).

Gefeliciteerd allemaal met deze prachtige resultaten!!!

Ivy Goverde, Jade Janssen en Lars Klok waren helaas net buiten de prijzen gevallen maar dat maakt hun prestaties niet minder goed. Je kan winnen of leren op een toernooi. Heb je niet gewonnen dan heb je geleerd wat er nog bij jezelf kan/moet veranderen. De concurrentie was enorm dus ook jullie hebben het voortreffelijk gedaan!! Op naar het volgende toernooi!!

 

Tang Soo!!!

Plaats een reactie