Image Alt

Ouder & Kind Beurs

Op woensdag 29 november heeft de Gemeente Nissewaard de Ouder & Kind Beurs deze keer in het centrum van Spijkenisse georganiseerd en wel in de bibliotheek De Boekenberg.

In samenwerking met Stimos, The Papershop, Kledingbank Zuid Hollandse Eilanden, Dansstudio Kimberly Pikeur en Myeong-ye zijn er een aantal uurtjes met diverse demonstraties en workshops speciaal georganiseerd voor ouders met kinderen.

Bij de entrée van de Boekenberg stond een grote party tent om mensen te lokken en te verwelkomen bij deze Beurs gericht op ouders die wel wat hulp kunnen gebruiken in deze moeilijke tijden. Diverse kraampjes zijn ten display gesteld op de eerste verdieping van de Bibliotheek waar mensen diverse tips en truucs konden vinden die hun verder konden helpen in het dagelijkse leven en het leven wat aangenamer kunnen maken.

Kyosa Nim Raymond heeft samen met een aantal leerlingen (Sidney, Naomi, Jesse, Anne, Rami en een drietal Pieten) een lange workshop gegeven aan een aantal ouders en kinderen die graag kennis wilden maken met onze sport. Hopelijk vond iedereen het leuk en zullen ze snel een leuke sport vinden voor hun kinderen en kunnen ze dat dmv hulp van Stichting Stimos verwezelijken. Bedankt voor de hulp jongens!! Jullie maken het een stuk makkelijker en leuker voor de Kyosa!! Tang Soo!!!

Plaats een reactie