Image Alt

Myeong-ye scoort flink op eerste Hwa Rang TSD Tournament

Hwa Rang Championship 2017 een groot success! 1

Vandaag waren heeft het eerste Hwa Rang Championship van 2017 plaatsgevonden in Enschede welke was georganiseerd door Sabum Nim Oliver de Guzman en zijn team van Tang Soo Do Enschede. Bedankt voor jullie gastvrijheid en voor het organiseren van een zeer geslaagd toernooi waarop alles zeer soepel is verlopen bij een opkomst van zeker 160 deelnemers. Er zijn vele nieuwe vriendschappen ontstaan en de sportiviteit onderling was enorm goed.
Myeong-ye heeft wederom weer eens flink gescoord. Met 11 deelnemers hebben we maar liefst 4x brons, 6x zilvers en 12x goud binnen gesleept. Als kers op de taart heeft Soufian Annia ook nog eens een Grand Champion troffee gewonnen met zijn uitstekende prestaties bij alle 4 de onderdelen.
Naast Soufian zorgde ook Maarten Treurniet voor een waanzinnige verrassing. Onze 54-jarige witte bander die na vele jaren zijn comeback maakte bij Myeong-ye deed voor het eerst weer mee aan een toernooi en pakte meteen 2x zilver en 1x goud. In totaal dus maar liefst 23 prijzen voor onze dojang. En echte topprestatie!!! De andere winnaars zijn Sherinald Cook, Sylvester Honcoop, John, Jaylen en Aiyana Tjon-A-Meeuw, Marisela Cook en Sky en Fay Bronsgeest. Waanznnig goed gedaan allemaal. We zijn weer enorm trots op jullie. Op naar het volgende toernooi, de Nederlands Kampioenschappen van dojang Mudjeok e Yong welke op 1 april in Hendrik Ido Ambact zullen plaatsvinden. Tot dan allemaal!!!

Tang Soo!!!

Plaats een reactie