Image Alt

Scheidsrechterscursus afgerond

Op 10 oktober vond de scheidsrechterscursus plaats in Zevenhuizen. Hier hadden de deelnemers de hele dag aan zowel theorie als aan praktijk besteed.
Deze dag was voor scheidsrechters maar ook zeker voor de schrijvers. Zo waren Ricky, Leen, Mark, Soufian, Marielle, Romy, Daniel en Sylvester omdat hun nog geen 1e kup of hoger waren ingedeeld voor het schrijven. Kyosa’s Clifton, Chiel en Raymond waren voor het scheidsrechteren.
Iedereen had als huiswerk meegekregen om zoveel mogelijk te oefenen voor het toernooi en dat hebben we natuurlijk ook gedaan.
Tijdens de trainingen veldjes maken en wedstrijdjes draaien om zo wat ervaring op te doen.
Zaterdag 10 November tijdens het EK was het de dag dat iedereen werd getest of ze goed genoeg waren voor een certificaat.
Helaas was er tijdens het toernooi een probleempje verschenen bij de tafel van Leen waardoor alles een tijdje stil had gestaan. Dit leide dus tot gevolg dat Leen geen certificaat kreeg. Dit is iets wat iedereen had kunnen overkomen dus we gaan gewoon door en we zullen regelmatig wedstrijdveldjes maken in de lessen om zo steeds meer ervaring te krijgen in zowel het schrijven als in het scheidsrechteren.
Verder had iedereen een certificaat gekregen van Sabum Nim Bert van Lith die de scheidsrechters cursus heeft gegeven.
Gefeliciteerd allemaal!!

TANG SOO!!!

Plaats een reactie