Image Alt

Seizoensstart BBQ groot succes

Zaterdag 1 September was er weer een seizoensstart BBQ gehouden. Vorig jaar hebben we het helaas moeten missen door het slechte weer maar dit jaar is dat weer helemaal goed gemaakt. Over 60 deelnemers waren bij elkaar gekomen bij het Bernisse strandje om heerlijk te genieten van het prachtige weer en van al het lekkers dat werd aangeboden. De Kyosa had dit keer ook wat sport en spel items (zoals een badmintonset met net, 2 goals met bal, een aantal beachbal tennissetjes, een Frisbee en een volleybal) meegenomen voor degenen die lekker wat energie kwijt wilden.

Aan eten en drinken was er ook weer genoeg en voor iedereen wel wat. Diverse salades, groente pakketjes, stokbroden en natuurlijk heeeel veel vlees.

Bij deze willen we iedereen bedanken voor jullie aanwezigheid en natuurlijk voor de gezelligheid. Natuurlijk willen we in het bijzonder alle mensen bedanken die ons hebben geholpen om deze dag te realiseren nl. Kyosa Turner voor het vervoeren van alle spullen, Suzanne voor het heerlijke eten, Leen en Bas voor het BBQ’en, Carolien en Patrick voor het beschikbaar stellen van hun party tent en Fatima en Maria en Sylvester voor de voorbereidingen en het op en afbouwen.

Zo zie je maar weer dat je samen met z’n allen alles kan bereiken.

Tot volgend jaar allemaal op de zelfde locatie!!!

 

TANG SOO!!!

Plaats een reactie