Image Alt

Spijkcity Jeugdtoernooi groot Succes

Op zaterdag 18 mei werd het eerste toernooi van Myeong-ye georganiseerd.
Kyosa Nim Raymond, Fatima en Suzanne zijn flink bezig geweest om alles op tijd af te hebben voor deze dag en dat is gelukt.
Met behulp van combi functionaris Daisy Smit werden de prijzen deels gesponsord door High 5 Project van de Gemeente Nissewaard.
De grootste hulp kwam echter van de leden van dojang Myeong-ye zelf. Kyosa Nim Turner, John, Sylvester, Maria, Leen, Ricky, Kim, Carolina, Eric, Vincent, Bas, Suzanne en Fatima hebben zich volledig ingezet om dit toernooi tot een succes te maken.
Ondanks dat het toernooi maar een maand van te voren bekend werd gemaakt hadden er zich toch nog 70 kinderen aangemeld. Dojangs Equilibrium Combat Tang Soo Do, Him Yong Gi, Mudjeok e Yong, Peter Salm Sport, Timmers Sport, Chon Kyong, Chingu en natuurlijk Myeong-ye waren hier van de partij.
De gehele dag is soepel en zonder problemen verlopen. Er was respect, sportiviteit en plezier op en naast de velden en dat is het belangrijkste.
Bij de openingsceremonie had Kwan Jang Nim Jan van der Schee nog even een verrassing voor Fatima en Suzanne voor het organiseren van de trip naar Cardiff. Een mooie bos bloemen namens iedereen van de ATO die zijn meegegaan.

Plaats een reactie