Image Alt

Tang Soo Do pietjes door het dolle

Op zaterdagochtend 30 november werd er van 10 tot 11 getraind door de jeugd van Myeong-ye. Het enige verschil was dat de leerlingen deze keer verkleed mochten komen als hulp pietjes. De meeste leerlingen hadden eerder al hun schoen ingeleverd zodat we deze konden zetten voor de Sint en op deze dag zouden we gaan kijken of de goedheiligman langs was geweest met wat lekkers.
Uiteraard was de Sint ons niet vergeten en was hij ook dit jaar bij ons op de Dojang langs geweest. Een flink aantal schoenen was weer gevuld met was lekkers.
Het was dus totaal niet de bedoeling om te gaan trainen met de kids vandaag maar om leuke spelletjes te doen. Tijdens het reactiespel werd er ineens hard tegen de deur van de dameskleedkamer geklopt en stormden er ineens 2 pieten naar binnen al zingend met muziek aan.
Deze pieten waren door de Sint gestuurd om even een leuke tijd met onze leerlingen te maken. Er werd gezongen, er werd gedanst en later werd er zelfs nog een parcourtje gemaakt zodat iedereen zich helemaal kon uitleven met de 2 pieten. Aan het eind deelden de 2 pieten de schoenen uit aan de kids en kon iedereen weer tevreden en voldaan naar huis, op naar een weekend met nog veel meer Sinterklaarfeestjes.
Dank jullie wel weer voor het langskomen Pieten!! We vonden het allemaal weer super gezellig met jullie!
Tot volgend jaar weer Sinterklaas en hopelijk ook weer tot volgend jaar Pieten!!

Tang Soo!!!

Plaats een reactie