Image Alt

Visite van Taekwondo Club Papendrecht

Visite van Taekwondo Club Papendrecht

Zaterdag 29 oktober werden we leuk verrast door een bezoekje van een 7-tal Taekwondoka’s uit Papendrecht.

Een aantal van onze leden hadden eerder dit jaar al een bezoekje aan hun club gebracht omdat hier een bekende van Sylvester traint.

Na het bezoekje van onze leden wilde een klein groepje van deze club ook wel eens kennis maken met onze manier van lesgeven en natuurlijk met onze technieken.

Het werd uiteindelijk een hele leuk les voor iedereen want iedereen hielp elkaar zoals we gewend zijn bij Myeong-ye. Na de les besloten de gasten om ook nog de wedstrijdtraining mee te pakken.

Aangezien hun niet gebruik maken van de handen tijdens het sparren was het voor onze gasten enorm wennen aan deze training. Gelukkig pakten ze het toch aardig snel op en konden ze goed meekomen met de rest.

Er zijn weer nieuwe vriendschappen ontstaan wat inhoudt dat we vaker bij elkaar langs zullen gaan voor wat leuke lesjes. Zo zie je maar weer dat Martial Arts in het algemeen mensen met elkaar verbind. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde. Jezelf verbeteren met alles, en met behulp van onze sport en de vrienden die we maken hiermee wordt het allemaal een stuk makkelijker en niet te vergeten een heel stuk leuker.

TANG SOO!!!

Plaats een reactie