Image Alt

Wederom dicht door Lockdown

Door wederom een flinke toename op de IC’s als gevolg van covid-19 en de enorme toename van de positief geteste personen heeft de regering besloten om nog een Lockdown te doen.
Van 15 december tot 19 januari, een periode van maar liefst 5 weken, zullen alle “niet essentiele” winkels en instellingen gesloten zijn. Zo ook alle scholen en sportscholen.
Diverse beelden op televisie en social media hebben duidelijk laten zien dan men deze situatie zat is en dat ze koste wat kost toch gewoon willen winkelen in overdrukke plaatsen en naar pretparken gaan waar de rijen niet te overzien zijn.
We snappen maar al te goed dat iedereen de maatregelen zat zijn maar de logische regels (1,5 meter uit elkaar en drukke plekken vermijden) negeren zorgt er uiteindelijk toch weer voor dat de regering wederom een Lockdown doet. Laten we met z’n allen verstandig en scherp blijven. Wijs elkaar dan ook erop om bepaalde regels in acht te nemen. Blijf zoveel mogelijk thuis, ga niet met het hele gezin boodschappen doen, vermijd drukke plekken en draag het gezichtsmasker.
Los van het feit dat we zsm van deze maatregelen af willen willen we natuurlijk niet dat bekenden van ons besmet raken met dit hardnekkige virus. Nou zijn er tal van berichten dat het virus geen kwaad kan omdat sommige mensen nergens last van hebben gehad. Neem asjeblieft geen risico’s hiermee! Sabum Nim Raymond en de rest van het gezin zijn dan toevallig zo’n voorbeeld dat ze positief zijn getest en dat ze nergens last van hebben gehad maar Kyosa Nim Turner had weer precies het tegenovergestelde. Ook hij was positef getest en is bijna op de IC beland. Ook steeds meer jongeren (Let op! rond de 10 jaar) raken besmet met het virus. Dit houdt dus in dat niemand bestand is hiertegen.
Laten we dit dus met z’n allen heel serieus nemen en samen ervoor zorgen dat we dit virus zullen verslaan! Samen kunnen we alles aan!
Hou je dus sterk, blijf scherp en blijf gezond allemaal!

Bij genoeg animo zullen we weer online lessen gaan doen, let dus op de Mededelingen groepsApp

Tang Soo!!!

Plaats een reactie