Image Alt

Wederom verrast

Op zaterdag 10 januari werd, zoals in het vorige nieuwsbericht uitgebreid vermeld, de Nieuwjaarsbrunch gehouden.
Toen Sabum Nim Raymond de openings speech wilde gaan houden werd hij al meteen onderbroken door Sylvester want de leden hadden voor een verrassing gezorgd.
Vanwege het bereiken van de 2e grote mijlpaal in Tang Soo Do, het behalen van de Meester graad (4e Dan), en het feit dat ook zijn vader 4e Dan was voordat hij overleed hadden de leerlingen onderling geld verzameld om zo een waanzinnig mooi cadeau te kunnen kopen.
Zowel Sylvester als Mark (1 van Raymond’s eerste eigen leerlingen) presenteerden een mooie zilveren ketting welke aan 2 kanten is gelaserd. Aan de ene kant het logo van Myeong-ye en aan de andere kant een foto van zijn vader. Dit zag de Sabum Nim natuurlijk totaal niet aankomen waardoor hij dus even een flinke brok in de keel kreeg.
Zo dankbaar voor de kans die hij bij veel twijfel toch genomen heeft waardoor hij nu met zoveel leuke, lieve en mooie mensen werkt. Zo dankbaar voor alle mooie momenten die hij tot nu toe met deze Tang Soo Do familie heeft mee mogen maken, wetende dat nog veel meer mooi gemaakt zullen gaan worden.
Dank aan iedereen die hieraan hebben meegeholpen, jullie zijn de reden waarom we dit zijn begonnen en waarom we dit altijd zullen blijven doen.

TANG SOO!!!

Plaats een reactie